0

Održana promocija knjige „Književne večeri sa Srđanom Sandićem u Velvetu“

Književne večeri sa Srđanom SandićemSinoć je u zagrebačkoj galeriji Velvet predstavljena nova knjiga Srđana Sandića „Književne večeri sa Srđanom Sandićem u Velvetu“, radi se o intervjuima koje je dramatičar i novinar Srđan Sandić vodio u galeriji Velvet  tijekom protekle godine te su konačno doživjeli svoje ukoričenje. Sandić je razgovarao s  eminentnim književnicama: Mani Gotovac, Ivanom Simić Bodrožić, Sibilom Petlevski, Irenom Matijašević, Vitomirom Lončar, Ljiljanom Filipović i Dubravkom Crnojević – Carić.  Zajedničko tim nužno različitim intervjuima je autorov interes za problematiku ženskog glasa i pitanja ljubavi, kulturne politike kojoj svjedočimo  te pozicije (ženskog) autorstva.

Razgovori uživo bili su formalno i formativno drugačiji od ovih tekstualnih. Na papiru su misli konciznije i provjerljivije; uživo su često manje fokusirane, ali zato povjerljivije.

Književne večeri sa Srđanom Sandićem Književne večeri sa Srđanom Sandićem Književne večeri sa Srđanom Sandićem Književne večeri sa Srđanom Sandićem Književne večeri sa Srđanom Sandićem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavljeno u: Vijesti

Spremi

Komentariši

Submit Comment
© Književnost.org.  | SitemapVideo Sitemap  |