0

Po odluci suda – Nives Celzijus prima Kiklopa

nives-kiklopSajam knjiga u Puli se zatvara u nedjelju, a dan nakon toga predat će Nives Celzijus nagradu Kiklop, koju je osvojila još 2008. godine u kategoriji hit godine za knjigu ‘Gola istina’

Dodjela nagrade Kiklop Nives Celzijus u kategoriji hit godine 2008. bit će održana u ponedjeljak, u 12 sati, u Domu hrvatskih branitelja, poručili su s Pulskog sajma knjiga.

U priopćenju je istaknuto da su vrijeme i mjesto svečane dodjele, određeni ovršnim rješenjem u kojem se inzistira na dodjeli nagrade u Domu hrvatskih branitelja, a ponedjeljak u 12 sati prvi je slobodan termin u tom prostoru.

Podsjetimo, Rješenje o ovrsi Općinskog suda u Puli, kojim se nalaže uručenje nagrade Kiklop za 2008 Nives Celzijus i Premijer mediji u Domu hrvatskih branitelja doneseno je 6. prosinca, a Sajam knjiga zaprimio ga je 11. prosinca. Odluka suda morala se izvršiti u roku od osam dana. Sa Sajma poručuju da se – suprotno tumačenjima odvjetnika Nives Celzijus i Premijer Medije kako se nagrada mora uručiti do 15. prosinca – zakonski rok započinje danom uručenja rješenja, te u ovom slučaju istječe 19. prosinca.

Prema tome nagrada će biti uručena tri dana prije istjecanja zakonski propisanog roka. U svom su priopćenju istaknuli i da poštuju presude suda, ali da, o cjelokupnom slučaju, kao ni dosad, neće davati izjave.

(SKANDAL U PULI Sud odbio odgodu ovrhe, a Sajam knjiga i dalje ne želi svečano uručiti Kiklopa Nives Celzijus – Izvor: Jutarnji.hr.)

Objavljeno u: Vijesti

Spremi

Komentariši

Submit Comment
© 8590 Književnost.org.  | SitemapVideo Sitemap  |