0

Poziv za ‘Književnost susreta’

književnost susretaU okviru programa Mjesec dana slavistike u Sarajevu Studentska asocijacija Filozofskog fakulteta (STAFF) u saradnji sa Slavističkim komitetom BiH i Filozofskim fakultetom u Sarajevu poziva sve zainteresirane studentice i studente (BiH, Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija) prvog, drugog i trećeg ciklusa na studentsku konferenciju Književnost susreta.

Studentska konferencija će se održati 7, 8. i 9. maja 2015. godine u prostorijama Filozofskog fakulteta u Sarajevu. Tematski okviri konferencije su: Književnost i ideologija, Književnost i komunikacija, Književnost i Drugi.
Sažetke radova – do jedne stranice kucanog teksta, proreda 1,5 uz popis korištene literature – uz prijavnicu možete slati do 31. decembra 2014. godine na adresu knjizevnostsusreta@gmail.com.
Za sve informacije na raspolaganju su e-mail knjizevnostsusreta@gmail.com, fan page https://www.facebook.com/pages/Knji%C5%BEevnost-susreta/740560195991711, kao i stranica http://knjizevnostsusreta.wordpress.com/
Na navedenim linkovima možete pronaći više informacija o tematskim okvirima, formular prijavnice kao i o sve onome što bi vas moglo zanimati glede konferencije.

Objavljeno u: Konkursi Tagovi: 

Spremi

Komentariši

Submit Comment
© 5712 Književnost.org.  | SitemapVideo Sitemap  |