0

Održana promocija slikovnice Tatjane Udović “Eko Mucko Bucko”

SAM_7625U Dječjem vrtiću “Snjeguljica” 14.11.2014. u popodnevnim satima održana je promocija nove slikovnice Tatjane Udović “Eko Mucko Bucko”.
Osim ilustratorice Alene Udović koja je ilustrirala glavnog junaka ove bajke u stihu pisane čakavštinom, ilustratori su bila i djeca Dječjeg vrića “Snjeguljica”. Izdavač ove slikovnice, Udruga za kulturu “Ča?”, ima za cilj poticanje kreativnosti i stvaralaštva kod djece, što je postignuto i ovim projektom.
U bajci u stihu „Eko Mucko Bucko“ osvješćuje se ekološka potreba da spasimo planet Zemlju i to vrlo jednostavnim trudom; odvajanjem otpada, stvaranjem komposta i hranjenjem obrađenog zemljišta ili osobnog vrta, a koji potom daje plodove visoke kvalitete, pogodne zdravlju čovjeka.
Pred mnoštvom mališana Dječjeg vrtića “Snjeguljica”, koji su se divili svojim ilustracijama u slikovnici, Tatjana Udović je predstavila Eko Mucka Bucka, educirajući djecu o recikliranju i kompostiranju. S obzirom da je bajka pisana čakavštinom, uslijedila je i nagradna igra “Ča je ča?” kada su mali učenici čakavskog narječja, osvojili nagrade sponzorirane od strane Violeta d.o.o.
Po završetku promocije Tatjana Udović je Dječjem vrtiću “Snjeguljica” uručila poklon paket DM drogerie.

Objavljeno u: Vijesti

Spremi

Komentariši

Submit Comment
© Književnost.org.  | SitemapVideo Sitemap  |