0

Hleb, ponos i prosperitet! Stojanovićevo ”No pasarán” pred silama mraka!

sasa stojanovicSaša Stojanović je najavio kandidaturu za gradonačelnika Leskovca i odlučnost da njegovom i gradu u kojem žive njegovi najmiliji vrati poštovanje i samopoštovanje.

U Leskovcu je došlo do koske! Kao što je rekao veliki Duško Radović: “Mole se pametni da više ne popuštaju, situacija je postala kritična!”         

Nekad dođu vremena kada čovek od sramote ne može da progovori. U godinama tame, kad ljudi od intelekta, poštenja i reda uzmiču pred neobrazovanim siledžijama bez pameti, samo najhrabriji se drznu dignuti glas i reći – No pasarán! Dalje ne može, jer predaleko je otišlo.

Književnik za gradonačelnika

Upravo to se događa u Leskovcu, nekadašnjem biseru privrede i kulture, danas upropaštenom gradu na jugu Srbije. Ugledni književnik, umoran od gledanja kako njegov grad tone sve dublje u siromaštvo i apatiju, odlučio je da se bavi politikom i spreči upropaštavanje sredine koju su gradili njegovi preci.

Umesto polupismenih karikatura, skovanih u vremenu lopova, kakve se mogu videti na političkoj sceni, na jugu Srbije vraća se nada u kulturu, red i intelekt zahvaljujući novom kandidatu za prvog čoveka Leskovca – Saši Stojanoviću.

Leskovčanin iz ugledne porodice, uspešni biznismen, istaknuti intelektualac i evropski priznat književnik, čovek koji je vlastitim poduhvatom stavio Leskovac na mapu evropskih kulturnih zbivanja ,odlučio je posvetiti iduće poglavlje svog života borbi za leskovačko bolje sutra. Saša Stojanović je najavio kandidaturu za gradonačelnika Leskovca i odlučnost da njegovom i gradu u kojem žive njegovi najmiliji vrati poštovanje i samopoštovanje.

Hleb, ponos i prosperitet        

Podrška Stojanoviću je ustanak protiv mraka i protiv straha, protiv nezaposlenosti i protiv gladi. Kao biznismen je godinama radio na dizanju leskovačke privrede, stvarajući radna mesta, dajući sugrađanima posao, perspektivu i hleb. Iz tog razloga, suština njegovog programa su nove investicije i nova radna mesta uz podršku privatnog preduzetništva.

Neustrašiv pred pretnjama i ucenama, bez dlake na jeziku i fige u džepu, Stojanović se zauzeo za korenite promene i razračun sa vladajućim snagama koje rade sebi za korist, a građane zavijaju u crno te su imale obraza od Leskovca napraviti dolinu gladi. Ovaj Leskovčanin je najavio hvatanje u koštac s gorećim greškama koje su napravili nesposobni i korumpirani vlastodršci te poručio da se Leskovac više nikada neće stideti ni svoje vlasti ni svog gradonačelnika.

Objavljeno u: Vijesti Tagovi: 

Spremi

Komentariši

Submit Comment
© Književnost.org.  | SitemapVideo Sitemap  |