0

Konkurs za SF & F priču

4.   Jedan autor može poslati najviše do tri priče (uključujući i kolaboracije)
5.   Dužina je ograničena. Priča ne sme biti kraća od 8.000 slovnih mesta u Wordu (računajući i beline), i ne duža od 40.000 slovnih mesta u Wordu (računajući i beline)
6.   Radovi koji ne budu imali naša slova (ć, č, š, đ i ž) automatski će biti eliminisani.
7.   Radove slati na mejl: konkurs@lazarkomarcic.org U subjektu poruke napisati: ZA KONKURS, a u telu poruke navesti sledeće podatke: Ime i prezime, aktuelnu mejl adresu, kućnu adresu i broj mobilnog telefona
8.   Priču poslati u zasebnom fajlu u atačmentu, u nekom od standardnih Word formata. Uz priču možete dostaviti i kraću spisateljsku biografiju, ali to nije obavezno.
9.   Krajnji rok za dostavu radova je 31.05.2010.
10.   Radove će ocenjivati stručni žiri čiji će sastav biti naknadno određen.

Rezultati konkursa će biti poznati najkasnije do kraja septembra 2010. Rezultati će biti javno dostupni na sajtovima Lazar Komarčić, Znak Sagite i Art-Anima, a svi učesnici će biti i lično obavešteni putem mejla.

Najbolje ocenjeni radovi biće izabrani za objavljivanje (ukupan broj priča biće naknadno određen) i od njih će biti sastavljena antologija priča u izdanju društva LAZAR KOMARČIĆ.

Eventualna pitanja nam možete uputiti mejlom na lazarkomarcic@yahoo.com ili na razgovoru o konkursu na forumu Znaka Sagite tj. Art-Anime.

Miloš Cvetković, urednik EMITORA

 

Objavljeno u: Konkursi

Spremi

Komentariši

Submit Comment
© 8774 Književnost.org.  | SitemapVideo Sitemap  |