Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Biblioteke  (Posjeta: 3742 )
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
bookeraj
Književnik
Spol: Ženski

« Odgovor #15 : 29.11.2008, 10:11:05 »

Kod nas u Osijeku je knjižnica uvijek puna, moram priznati da ljudi dosta čitaju i dosta traže knjige. Iako, nisam sasvim zadovoljna kako je ta knjižnica opremljena. Isto tako, u jednoj obližnjoj čitaonici sam našla za vrijeme mjeseca knjige prodaju knjiga po pet kuna komad (njihovi otpisani primjerci, ali iako su u lošem stanju, našla sam Agathu Christie, Forstera i slično.) Volim knjižnice.
Evidentirano

s Bookeraj blogom u književnije sutra! Smješko
Malvina
Književnik

« Odgovor #16 : 08.12.2008, 10:57:14 »

Desila mi se sjajna stvar - počela sam da radim u jednoj biblioteci od juna ove godine. Raj i pakao, istovremeno. Oko mene je oko 20 000 knjiga. Ne uspevam da čitam dovoljno brzo. Svakodnevno sam izložena Tantalovim mukama: grožđe je nadohvat ruke, ali...
Evidentirano

"Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živjeti?"
bookeraj
Književnik

« Odgovor #17 : 08.12.2008, 10:59:04 »

to zbilja jest sjajna stvar. prije sam se čudila jednom kolegi koji je odlučio studirati knjižničarstvo, ali sad ga potpuno razumijem.
Evidentirano

s Bookeraj blogom u književnije sutra! Smješko
Malvina
Književnik

« Odgovor #18 : 09.12.2008, 09:38:23 »

Sad kad sam tu jasno mi je da mi je to bio san. Osećaj je sjajan, kad se pomiriš sa prisustvom svih tih silnih knjiga koje nikada nećeš pročitati.
Evidentirano

Nastasja Filipovna
Pisar
**

Art is my religion

« Odgovor #19 : 10.12.2008, 09:01:03 »

Zašto ne, Malvina?  Smješko
Evidentirano

'Jer ja sam bio džoker, Ludak. Pesnik i smehotvorac. Boemčina, kao moj ošinuti Ćale. O, mi smo mogli sa svima...'
Malvina
Književnik

« Odgovor #20 : 10.12.2008, 09:46:40 »

Zato što ih ima 20 000 samo u ovoj biblioteci u kojoj radim. Jedno je znati da neces pročitati gomile knjiga, drugo je to i videti svojim očima. Pomalo borhesovski...
Evidentirano

hux
Skribomanijak
Spol: Muški

« Odgovor #21 : 10.12.2008, 02:29:53 »

Da zaista je bolna cinjenica da se moras izabrati samo mali dio riznice- jednostavno ti zao onoga sto nisi uzeo/la
Evidentirano

Sve je dobro dok se nesto ne sjebe
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na: