Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Nauči psa trikovima  (Posjeta: 725 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Vatroslav
Đače prvače
*

« : 27.11.2009, 04:29:46 »

Prozno književno štivo "Nauči psa trikovima" sam kupio on-line jer volim svježu literaturu, nova imena i moram priznati da sam u nedoumici. Ne znam je li knjiga genijalna, ili je odlična, ili samo dobra. Ali u svakom slučaju ostavlja dojam! Ono što sam primjetio je da je pomalo punkerska, kao da ironično šamara sve ove velike face sa književne scene i ostavlja ih daleko iza sebe. Svježe teme, odlični motivi, obraća se mlađoj generaciji i KONAČNO nije infantilna ili opterećena ratom i povješću. Mislim, to je uobičajeno za establišment naše književne scene. Ako zapnete okom za ovu knjigu, toplo preporučam! A sad, ako ima još tko tamo negdje da je pročitao knjigu, onda je anketa tu!
« Zadnja izmjena: 28.11.2009, 11:16:30 Vatroslav » Evidentirano
JohanMose
Književnik
Spol: Muški

Uporan, ne Umoran

Profil WWW
« Odgovor #1 : 01.12.2009, 08:43:42 »

A gdje ima naći ta knjiga?
Evidentirano

Kuhajmo...
Vatroslav
Đače prvače
*

« Odgovor #2 : 01.12.2009, 11:51:46 »

Pa ja sam prvo poslušao na internet stranicama radia 101 recenziju knjige i razgovor s autoricom, pa mi se činilo vrlo simpatično ( u dnevni kulturni info), a onda sam na http://www.superknjizara.hr/index.php?content=&page=knjiga&id_knjiga=30945 kupio. I :)zdavač je na www.astudio.hr. Vidim da i oni imaju neku akciju...Uglavnom internetom. Vjerujem da je ima i u knjižnicama. Nije ju teško nabaviti. Neki dan sam ju vidio u Profilu.
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na: