Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: eniaroyah on-line konkurs - zanimljivo!  (Posjeta: 2613 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
trilian
Đače prvače
*
Spol: Ženski

« : 04.03.2008, 09:56:03 »

Književna internet zajednica http://www.eniaroyah.com/ koja od aprila 2002. godine objavljuje dela iz oblasti naučne i epske fantastike, horora, kao i kratke prozne vrste, poeziju, dramu, recenzije knjiga, informacije o konkursima, biografije književnika i uopšte književno-teorijske i književno-istorijske tekstove raspisala je svoj prvi konkurs.

Nažalost, kasno vam javljam. UA JA!

Međutim, možda vam bude zanimljivo da pratite konkurs jer su pravila zanimljiva. Prijavilo se 37 autora. Podjeljeni su u 4 grupe. Svi su dobili isti zadatak:

Treba napisati tekst, na temu "Rasti!", ne duži od 1000 karaktera i postaviti ga na Eniaroyah.com sajtu.

Za svaku grupu važe ista pravila konkursa, ali samo dvoje iz svake grupe idu dalje. Pobjednike svake grupe biraće čitaoci, tj. posetioci foruma i to u periodu od 7. marta do 14. marta kada će prvi krug takmičenja biti zaključen.

Evidentirano

Curiosity healed the cat.
trilian
Đače prvače
*

« Odgovor #1 : 08.03.2008, 12:37:41 »

http://www.eniaroyah.com/content/category/14/69/117/

na konkurs je stiglo 20 priča (jedna diskvalifikovana, predugačka). Glasanje je u toku.

Nazalost, mislim da ne mozete da glasate ako niste registrovani na forumu. U svakom slučaju, može se komentarisati i posmatrati razvoj situacije...

Obzirom da je tema bila "rasti!", a uslov max 1000 karaktera,
prenosim vam jedan od odgovora na temu, koji mi je zaista bio duhovit:

-Zašto si tako mala? - upita novela ovu priču.
-Zato što me Ranko ograničio, odgovori ova.
-Ko je Ranko? - upita novela.
-On je glavni za priče.
-Ali ti nisi priča, više mi ličiš na SMS. Nemaš fabulu, karaktere,opise...
-Znam, al' šta da radim?
-Rasti!- reče novela.

S. Anić
Evidentirano

Curiosity healed the cat.
bookeraj
Književnik

« Odgovor #2 : 20.11.2008, 02:08:41 »

Sudjelovala sam na tom prvom konkursu, došla do kraja i dobila četvrtu nagradu. Moram priznat da se ni na kojem konkursu nisam tako zabavila kao na ovom. imali su poslije poetske konkurse, al nije to moj fah.
Evidentirano

s Bookeraj blogom u književnije sutra! Smješko
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na: