Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: elektronski čitači knjiga  (Posjeta: 1803 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
maka
Gost
« : 28.07.2010, 11:34:12 »

Kupio nedavno,odusevljen!!!
Evidentirano
ivokresic
Đače prvače
*

« Odgovor #1 : 29.07.2010, 10:00:23 »

kako fercera?
Evidentirano
Amra
Đače prvače
*

« Odgovor #2 : 29.07.2010, 11:05:04 »

Gdje si kupio čitač? I meni se to baš sviđa, voljela bih nabaviti jedan, ali još uvijek mi je nakako preskupo - to je ipak samo spravica sa jednom funkcijom. Može se čitati i na svakom malo boljem mobitelu. Ali polahko im spadaju cijene.... nadam se da će postati puno pristupačniji. Glavni problem je što su prvobitno proizvođači pristupili tome kao robi sa elitnim statusom - u prevodu, udaraju na ego pojedinaca koji vole da okolo pokazuju kako imaju najnovija čuda tehnike koja vrište "pun sam para"....bljak!
Evidentirano
vladimir
Đače prvače
*
Spol: Muški

Profil WWW
« Odgovor #3 : 30.08.2010, 04:07:09 »

Mislim da elektronski citac knjiga nije losa spravica, knjige mozete citati na svakom mestu u svako vreme i nositi ih sa sobom svuda gde god zelite, ali sam ipak za knjigu u stampanom obliku.  Smješko
Evidentirano

Stranice-sve o knjigama koje bi trebalo da procitate
Indigont
Đače prvače
*

Profil WWW
« Odgovor #4 : 31.12.2010, 12:43:13 »

Ja imam Kindle onaj manji. Fenomenalna spravica iako malo poskupa. Ali ako uzmes u obzir da na njega stavis 2000 knjiga koje ako ti ne smeta piraterija kao meni skines dzaba ko PDF-ove onda ustedis puno vise od toga... pod uslovom da puno citas.
Evidentirano

Personality has the power to open many doors, but character must keep them open. entj - depresija
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na: