|
admin
Gost
|
 |
« : 01.10.2007, 11:51:55 » |
|
Evo prve hrpe do miliona.. http://www.eckermann.org.yu/Kad dosegnemo tu cifru, prohahat cu kroz grad, gol na svinji ofarbanoj u zeleno-žute pruge i vikati: ''Volim književnost!!''. Možete me držati za riječ, moj prijatelj ima mini farmu svinja, a ja farbu i prodoran glas...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marija
Gost
|
 |
« Odgovor #1 : 02.10.2007, 07:48:54 » |
|
:lol: ehehehehehe. . . ej. . . hehehehe  . . . pliz me zovi. . . hehehehe  . . . to moram videti hehehehe  :lol:
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
liberthin
Skribomanijak

Spol: 
Noćnoptični.
|
 |
« Odgovor #3 : 16.10.2007, 11:08:42 » |
|
Najradije bih napravio intervju sa Michel-om Houellebecq-om, potom; da ga pitam: ''A zasto je to islam najgluplja religija...?!?''
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Johnny vrati se Jajo nas jebe!
|
|
|
|
tramtincica
|
 |
« Odgovor #4 : 18.10.2007, 05:15:28 » |
|
zato što mora nečim popuniti prazne stranice. ako ukineš provokacije, što će ostati od njegovih romana?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
liberthin
Skribomanijak

Spol: 
Noćnoptični.
|
 |
« Odgovor #5 : 23.10.2007, 12:35:26 » |
|
A dobro u pravu si...al' ka cemu ide danasnja knjizevnost, sto je najzalosnije on je i citan (najvise radi kontroverznih izjava), mislim da time gubimo smisao knjizevnosti. Po meni to nespada u ovaj okvir, trebao bi se baviti politikom, ko' zna mozda i uspije  Al' svakako svatko ima pravo na misljenje, samo me zanima kako to zakljcuje, po cemu...ako ima uopce ogradu na svoje nebuloze...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neko-neko
Skribomanijak

Spol: 
your heart is my piñata
|
 |
« Odgovor #6 : 25.10.2007, 06:24:03 » |
|
samo zato sto je necije misljenje provokacija ne mora znaciti da ga ne treba izraziti, ili da ga izrazavamo samo zato sto se prodaje/cita itd..... Kad ce ta religija prestati biti tabu......
A Islam , samostalno ne moze nositi titulu najgluplja ,taj choek treba znati da sve judeo-krscanske religije imaju tu konotaciju..Pa bih i ja postavila nekoliko pitanja poput , sta ove druge cini uzvišenijima, pametnijim ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
lets cut the middle crap.
|
|
|
liberthin
Skribomanijak

Spol: 
Noćnoptični.
|
 |
« Odgovor #7 : 26.10.2007, 11:54:47 » |
|
Nisam uopste ni rekao, da ga ne treba izraziti; naprotiv rekao sam da svako ima pravo misljenja...Nije ni rijeci bilo o tabuima/religijama, samo me zanima kako to zakljucuje  Ne izrazavamo ga mi, no Michel i zato se cita...To sam rekao i stojim iza toga ! ! !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ida
Đače prvače

Spol: 
Ne dam zaspati djetetu u sebi!
|
 |
« Odgovor #8 : 08.02.2008, 10:48:56 » |
|
s obzirom na to da smo u 21. stoljeće ušli takvi da nam mediji (žutilo) na neki način "serviraju" štivo (model), a mi ga gladni senzacija konzumiramo; s obzirom na to da smo pojam demokracije protumačili na jedan nama vrlo svojstveni način pa je po nama demokracija isključivo vezana uz slobodu izražavanja pod čime pak smatramo mogućnost vrijeđanja, pljuvanja, neargumentiranog "kritiziranja" svega i svačega pa u to spadaju dakako i religije (čak štoviše, one su tako zgodna tema za dizanje strasti i tenzija kod svekolike publike) to me apsolutno ne čudi da na takvom prostoru čitalačka publika traži i takvu književnost... nekako nisam optimist u pogledu mijenjanja situacije na bolje. previše je sve pa i književnost postalo ovisno o ponudi i potražnji. a to je svakako garancija svega osim kvalitete.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ida
|
|
|
|
bookeraj
|
 |
« Odgovor #9 : 29.11.2008, 10:33:27 » |
|
što se tiče religije, nisam vjernica nijedne vjere, pa me te Houellebecqove provokacije i nisu baš previše dirale. Svidio mi se roman Mogućnost otoka. Elementarne čestice su mi bile dosadne.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
s Bookeraj blogom u književnije sutra! 
|
|
|
n!xau
Đače prvače

Spol: 
|
 |
« Odgovor #10 : 11.04.2009, 01:41:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.
|
|
|
|
JohanMose
|
 |
« Odgovor #11 : 03.03.2010, 05:31:51 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kuhajmo...
|
|
|
vladimir
Đače prvače

Spol: 
|
 |
« Odgovor #12 : 20.08.2010, 01:40:11 » |
|
Na mom blogu imate intervju sa Lisa Grunwald, najnovi hit pisac.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Stranice-sve o knjigama koje bi trebalo da procitate
|
|
|
|