Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Vaše mišljenje o Književnost.org  (Posjeta: 6293 )
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Nastasja Filipovna
Pisar
**
Spol: Ženski

Art is my religion

« Odgovor #15 : 03.01.2009, 05:31:51 »

Žalite se na živost, odnosno neživost foruma, a teme su vezane isključivo za književnost. Mislim, jasno mi je da je portal književnost.org, ali evo ja konkretno ne mogu stalno pričati o književnosti. Umori, jbt.
Evidentirano

'Jer ja sam bio džoker, Ludak. Pesnik i smehotvorac. Boemčina, kao moj ošinuti Ćale. O, mi smo mogli sa svima...'
Malvina
Književnik

« Odgovor #16 : 04.01.2009, 09:02:52 »

Pa, dobro, razni ljudi - razni obicaji. Meni je knjizevnost dovoljno siroka tema, jos mi se nije desilo da mi dosadi da pricam u njenim okvirima. Sasvim je moguce da ja nisam normalna, sto bi trebalo da proizadje kao zakljucak iz prethodne recenice Smješko
Evidentirano

"Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živjeti?"
JohanMose
Književnik
Spol: Muški

Uporan, ne Umoran

Profil WWW
« Odgovor #17 : 04.01.2009, 09:04:26 »

Da - to razumijem! I ja - pricao bi ponekad o klikerima i malim bobama za puhaljke sto se trgaju s grmova. Ili o filmovima i zenama. Ali za te teme jednostavno odem na druge forume. Ili, kao (jos uvijek) ljudsko bice, u kafanu. Smješko)
Evidentirano

Kuhajmo...
Malvina
Književnik

« Odgovor #18 : 04.01.2009, 09:24:46 »

Da - to razumijem! I ja - pricao bi ponekad o klikerima i malim bobama za puhaljke sto se trgaju s grmova. Ili o filmovima i zenama. Ali za te teme jednostavno odem na druge forume. Ili, kao (jos uvijek) ljudsko bice, u kafanu. Smješko)

Da, bas se ispravno ponasas Smješko
Ali, kad to pogledas s druge strane i te druge teme su knjizevne... Ili samo ja to tako vidim...
U svakom slucaju je dobro sto imas s kim da pricas o bobicama, klikerima, filmovima i zenama - na forumu ili u kafani, svejedno Smješko
Evidentirano

Ludi Radoje
Gost
« Odgovor #19 : 04.01.2009, 09:29:17 »

Zivot tvori knjizevnost. I bobice i klikeri. To je covjekov alat da artikulise oblike zivota u sebi. Sve teme su knjizevne. 
Evidentirano
bookeraj
Književnik

« Odgovor #20 : 05.01.2009, 09:50:49 »

slažem se s Ludim. Ludim Radojem. (tako moj brat kad igra Simse, svoje likove nazove Ludi i Seoski. Prezime im je Dernek.)

eo već 7 mjeseci tupim i pišem blog, i ne može se reći da sve što pišem ima neke strašno uske veze s knjigama i čitanjem, nekad je o glazbi, nekad o prolaznosti vremena, nekad o nečemu. Knjiga koju sam u tom slučaju čitala je samo trigger za nekakvo takvo razmišljanje. Meni je to možda najvažnije kod čitanja, tjera me da razmišljam, a ne da mulim i bijelo gledam.
Evidentirano

s Bookeraj blogom u književnije sutra! Smješko
Malvina
Književnik

« Odgovor #21 : 05.01.2009, 11:50:23 »

slažem se s Ludim. Ludim Radojem. (tako moj brat kad igra Simse, svoje likove nazove Ludi i Seoski. Prezime im je Dernek.)
Zamisli tek kako je meni kad pročitam "Ludi Radoje", a rođeni deda mi se zove Radoje. Da li da tražim odštetu od Ludog?
Uh, gde zastranih - na književnom forumu zađoh u teoriju imena! Književnost je čudo, odvede te gde nisi krenuo, i pri čitanju i pri pisanju.
« Zadnja izmjena: 05.01.2009, 11:52:00 Malvina » Evidentirano

essence_de_femme
Đače prvače
*

quod me nutrit,me destruit

« Odgovor #22 : 06.02.2009, 06:23:09 »

ja baš odavno nisam  čula za književniju stvar od klikera i malih boba za puhaljke što se trgaju s grmova... iznenađuješ me Jezik
Evidentirano

/Da mi basia mille,deiunde centum...cum milia multa fecerimus conturbabimus illa,ne sciamus aut ne quis malus invidere possit,cum tantum sciat esse basiorum.=))(katul)
marijadina
Đače prvače
*

Profil WWW
« Odgovor #23 : 28.03.2009, 10:03:11 »

Odlican sajt!
Evidentirano

neko-neko
Skribomanijak

your heart is my piñata

« Odgovor #24 : 30.03.2009, 03:45:32 »

opasan sajt Smješko))))
Evidentirano

lets cut the middle crap.
neko-neko
Skribomanijak

your heart is my piñata

« Odgovor #25 : 03.07.2009, 06:06:54 »

Ehhh lijepe uspomene.. Bilo mi je divno citati vas.. ! Keep up the good work... Ja vas napustam.. Vrijeme je za nove pobjede !!!!!!!!!! Moram se polako odvikavati od foruma i inih... Odvlace mi paznju... Jel to znaci da mi vise necete slati pisamca ? Tužan to ne bih zeljela..
Zadovoljna sam sa statusom skribomanijaka treba stati kad si u prednosti Smješko)...

adios amigooooosssssssss .. do daljnjeg.. :***
Evidentirano

lets cut the middle crap.
tramtincica
Književnik

Profil WWW
« Odgovor #26 : 04.07.2009, 06:22:11 »

svrati ponekad, nemoj baš zauvijek otići.
Evidentirano
bookeraj
Književnik

« Odgovor #27 : 14.07.2009, 01:45:35 »

kako sam shvatila, odlasci ne postoje u ovim internetskim širinama - uvijek se nekako nađemo, negdje drugdje možda Smješko
Evidentirano

s Bookeraj blogom u književnije sutra! Smješko
Vanja Interpretacije
Đače prvače
*

Profil WWW
« Odgovor #28 : 03.12.2009, 07:19:34 »

Odlican sajt, a broj korisnika foruma je impresivan s obzirom na to da je isti strogo vezan za knjizevnost  (nisam ocekivala, zato sam tek danas dosla na forum, mada redovno posecujem sajt). Ne znam da li ce se neko sloziti sa mnom, ali mozda bi bolje bilo da ste omogucili opciju ostavljanja komentara na tekstove sa sajta.
Evidentirano

Interpretacije.com
Interpretacije, eseji, kritike i prikazi klasičnih dela svetske književnosti
JohanMose
Književnik
Spol: Muški

Uporan, ne Umoran

Profil WWW
« Odgovor #29 : 05.12.2009, 04:30:32 »

Ima nas, al smo se malko uspavali.. Zima, sta li je.. Sirast
Dobrodosla.. Smješko
Evidentirano