|
admin
Gost
|
 |
« : 29.09.2007, 04:17:38 » |
|
E sad, neka svako ko želi popuni anketu po srcu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
alexis_machine
Đače prvače

Spol: 
Feeling lucky punk?
|
 |
« Odgovor #1 : 01.10.2007, 11:42:10 » |
|
Trebao si stavit radio-button a ne checkboxove  . Sad mogu svih 5 odgovora zaokruzit  . Definitivno treba još rada, glavna stranica mi se cini odlicna, forum treba malo dorade, uz pravu ekipu ovo mjesto bi moglo dugo zazivjeti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Seminar o putovanju kroz vrijeme biti ce odrzan prekjucer.
|
|
|
liberthin
Skribomanijak

Spol: 
Noćnoptični.
|
 |
« Odgovor #2 : 15.11.2007, 05:36:06 » |
|
Naravno da treba jos rada, jer uvijek moze biti bolje, al' sve u svemu kreativna i extra ideja. Iskreno ovo je i stranica za kojom sam oduvijek i tragao...Cestitke Admin ! ! !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Johnny vrati se Jajo nas jebe!
|
|
|
hajim shel ish
Đače prvače

|
 |
« Odgovor #3 : 21.11.2007, 07:23:07 » |
|
Juce sam prvi put krocio na sajt i naravno, zbog njegovog raznolikog, sadrzaja nisam ga uspeo detaljno pregledati. sadrzajan je i obiluje informacija, koliko mu to dozvoljavaju ogranicena svojstva ljudskih otkrica. Dobar je potez to sto ima jedan ovakav forum, kroz koji ljudi mogu raznenjivati misljenja, iznositi vidjenja i ubedjenja i razmenjivati ono sto su napisali. (Potseca malo na Atinski trg u anticko doba i malo kasnije, koji je bio pun predikaonica sa kojih su ljudi mogli objavljivati, ono sto su mislili da trebaju objaviti). Jedina cinjenica koja mu ne ide u prilog je ta sto bi ga ljudska ogranicenost mogla dovesti do toga da postane samo jos jedna prolazna stanica za lutalice koje trazeci odgovor i ovde zateknu samo postavljena pitanja. Ali je svaki covek potencijalni nosilac te bolesti, tako da jedina preporuka koju imam jeste: Postavite ciljeve koji nece pobudjivati ljudsku sujetu. Ali ne sumnjam da ste to vec uradili.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
davors
Đače prvače

Spol: 
|
 |
« Odgovor #4 : 25.01.2008, 03:03:06 » |
|
Portal sam povremeno (dobro ajde, rijetko) posjećivao i ranije, danas sam se nakačio i na forum (privučen obaviješću na Knjiškom moljcu), i moj prvi dojam da je ovaj forum ima najlogičniji i najpraktičniji raspored tema od svih književnih foruma koje sam dosad vidio. Čitat ćemo se češće!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Natalija Živković
Đače prvače

|
 |
« Odgovor #5 : 28.01.2008, 09:28:29 » |
|
Glavna strana mi se baš sviđa zbog obilja informacija i čestih updateova. A po forumu treba raspaliti.  juh hu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Nevencica
|
 |
« Odgovor #6 : 28.01.2008, 09:33:56 » |
|
Pa da! Trebaju ljudi da pišu! Kad god sam na forumu, po dva tri korisnika i pet šest gostiju online, a samo ja pišem.. Pa šta je s vama, da bi se čitalo, mora se i pisati! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
to do-be-do-be-do...
|
|
|
liberthin
Skribomanijak

Spol: 
Noćnoptični.
|
 |
« Odgovor #7 : 29.01.2008, 04:25:14 » |
|
malo se vise aktivirajmo.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Johnny vrati se Jajo nas jebe!
|
|
|
schultz
Đače prvače

Spol: 
|
 |
« Odgovor #8 : 29.01.2008, 10:51:54 » |
|
Treba se aktivirat, nije sramota napisat ono šta ti je na pameti... jebeš forum di još niko nije "počupa"... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
... Jedna žena dvije sise, divije žene četiri sise ... (stara bauštelska)
|
|
|
|
bookeraj
|
 |
« Odgovor #9 : 29.11.2008, 10:40:51 » |
|
Evo ja sam se aktivirala po forumu, samo što mi rijetko dobre teme padaju na pamet, tako da ih rijetko otvaram, ali spremna sam se nadovezati kad god se netko nečega sjeti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
s Bookeraj blogom u književnije sutra! 
|
|
|
|
Malvina
|
 |
« Odgovor #10 : 30.12.2008, 05:56:53 » |
|
Sve je super, samo - više aktivnosti!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živjeti?"
|
|
|
|
Ludi Radoje
Gost
|
 |
« Odgovor #11 : 30.12.2008, 09:47:19 » |
|
Predlažem obaveznu švedsku gimnastiku. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Malvina
|
 |
« Odgovor #12 : 31.12.2008, 08:53:38 » |
|
Važi se, samo da se verbalno iskaže 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živjeti?"
|
|
|
vortexmoon
Skribomanijak

Spol: 
smrda.
|
 |
« Odgovor #13 : 02.01.2009, 05:49:04 » |
|
Da ne otvaram novu temu, ovdje ću postaviti pitanje: Zašto se na knjizevnost.org, u dijelu gdje je poezija i proza više ne mogu otvoriti prethodne stranice već samo radovi koju su posljednji dodani tj. oni koji su na posljednjoj stranici?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Večerala sam oblake Nekad vrlo teško padaju na želudac - - moram priznati.
|
|
|
|
admin
Gost
|
 |
« Odgovor #14 : 03.01.2009, 10:49:57 » |
|
To je privremeno! Pukao nam portal. Imali smo preko 3000 aktivnih vijesti i pogon je pukao. Sad radimo na obezbjedjivanju novog, suvremenijeg pogona od kojeg ce cijeli portal dobiti mnogo vise sadrzaja. I vratit cemo arhivu. Malo strpljenja i bit ce u redu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|