Str: 1 2 [3]
  Ispis  
Autor Tema: La Boheme  (Posjeta: 6959 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bookeraj
Književnik
Spol: Ženski

« Odgovor #30 : 29.11.2008, 09:27:22 »

valjda postoje samo odredjene vrste zena koje se tako zalude

bit će da je to, kažem. Imam takvog prijatelja, koji čak nije ni boem, nego se fura na boema (u posljednje vrijeme se primirio, bit će da mu je došlo iz guzice u glavu kakva mu je guzica glava Smješko ), koji je svojoj djevojci priredio različita sranja, od toga da je nekoliko dana nestajao (pa se ispostavilo da je bio u stanu neke cure), izazivao probleme, moožda, moožda je čak i tukao, iako to ne mogu tvrditi for sure...

U svakom slučaju, ono o čemu vam mogu reći jest to kakvi su dečki Hercegovci. Ali o tome ću kad si budemo malo bolji, da ne bih slučajno nekog uvrijedila Smješko
Evidentirano

s Bookeraj blogom u književnije sutra! Smješko
Nastasja Filipovna
Pisar
**

Art is my religion

« Odgovor #31 : 29.11.2008, 11:13:37 »

Bookeraj, mislim da ću biti vjerna čitateljica tvog bloga  Sirast svaka čast!
Nego, hercegovački boem...zar to nije idealna kombinacija heheheh Samo nikako ga naći  Vrtim očima
Evidentirano

'Jer ja sam bio džoker, Ludak. Pesnik i smehotvorac. Boemčina, kao moj ošinuti Ćale. O, mi smo mogli sa svima...'
bookeraj
Književnik

« Odgovor #32 : 29.11.2008, 11:14:51 »

ja našla.... samo, nije domicilni, ovdje je  Sirast
Evidentirano

s Bookeraj blogom u književnije sutra! Smješko
Nastasja Filipovna
Pisar
**

Art is my religion

« Odgovor #33 : 29.11.2008, 11:16:24 »

Blago tebi  Osramoćen
Evidentirano

'Jer ja sam bio džoker, Ludak. Pesnik i smehotvorac. Boemčina, kao moj ošinuti Ćale. O, mi smo mogli sa svima...'
nathalie
Đače prvače
*

« Odgovor #34 : 08.01.2009, 02:38:38 »

nisam nešto pjesnik, ali ima izleta u boemštinu. kroz apsint, vino, sex, neku lakšu drogu. lutanje me preumara, a i skupo je, nisam pretjerano praktična, ne volim mnogo raditi, al lako trošim, pa sam shvatila da je dobro i kod kuće, u finom društvu, uz dobar filmić, muziku, poeziju. polako, iz takvih momenata kapne tu i tamo koja kap nadahnuća...i tako, ništa više ili manje nego bilo tko drugi. valjda svi bohemi su isti, ili slični

ovo sve napisano mi je posve poznato.. izgleda da su svi bohemi zaista isti ili slični..  Cool
Evidentirano

"I turn and burn.
   Do not think I underestimate your great concern." S.P.
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na: