Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Kucna biblioteka  (Posjeta: 2880 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
vortexmoon
Skribomanijak
Spol: Ženski

smrda.

Profil WWW
« Odgovor #15 : 19.04.2009, 10:38:03 »

Na autopijaci u Sarajevu i na onoj pijaci kod Merkatora ploče se prodaju za samo jednu jedinu marku.. znam, budući da sam kupila dosta ploča tamo.. Pink Floyd, Nick Cave, Dire Straits, Blondie, Prince... Smješko

A na autopijaci mi je neki mali cigo rekao: "Evo.. nosi ih sve za 10 maraka!". A tamo stoje stotine ploča... Smješko

Opet ponavljam da na tim pijacama ima i polovnih knjiga, isto za male pare.. zato ljudi, put pod noge! Ili ako ništa, ako se nekad nađete u Sarajevu..svratite! Jezik
Evidentirano

Večerala sam oblake
Nekad vrlo teško padaju na želudac -
 - moram priznati.
Nastasja Filipovna
Pisar
**

Art is my religion

« Odgovor #16 : 19.04.2009, 10:52:38 »

Jesam u Zagrebu, ovdje na Hreliću (ako ste čuli za to, jako popularna pijaca) nema čega nema, ima i ploča, pa kad stignem, zaletim se. A odem do Johana i stavim pečat na gramofon i imam i gramofon (ne može mi ništa CoolCerim se A većinu knjiga i jesam tako kupila, osim ovih mekoga uveza koje se prodaju na kioscima, dosta su jeftine pa padne i pokoja nova (nije beg cicija)  Sirast
Evidentirano

'Jer ja sam bio džoker, Ludak. Pesnik i smehotvorac. Boemčina, kao moj ošinuti Ćale. O, mi smo mogli sa svima...'
bookeraj
Književnik

« Odgovor #17 : 20.04.2009, 09:31:39 »

baš sam jučer laufala kroz svoju kućnu biblioteku - ima svega: za knjige koje sam doista željela imati nisam štedjela novaca (ali takvih je samo par Smješko ), dok je većina ipak polovno i spašeno od propadanja (nekih 50 - ak komada sam kupila kad ih je lokalna čitaonica rashodovala, po 5kn/kom) ili kiosk - izdanje.
Evidentirano

s Bookeraj blogom u književnije sutra! Smješko
tramtincica
Književnik

Profil WWW
« Odgovor #18 : 03.05.2009, 08:09:14 »

knjige držim u plastičnim kašetama. životni san mi je imati policu za knjige preko cijelog zida. vidjela sam jednu takvu kad sam imala sedam godina i odonda planiram. sad kad konačno imam svoj stan nikako da realiziram tu policu. ništa mi nije dovoljno dobro.
Evidentirano
bookeraj
Književnik

« Odgovor #19 : 03.05.2009, 02:42:04 »

knjige držim u plastičnim kašetama. životni san mi je imati policu za knjige preko cijelog zida. vidjela sam jednu takvu kad sam imala sedam godina i odonda planiram. sad kad konačno imam svoj stan nikako da realiziram tu policu. ništa mi nije dovoljno dobro.

Smješko ja sam jučer vidjela ono što točno želim, sad samo moram naći zid na koji ću prisloniti tu svoju monumentalnu policu.
Evidentirano

s Bookeraj blogom u književnije sutra! Smješko
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na: