www.knjizevnost.org
Dobrodošli,
Gost
. Molimo,
prijavite se
ili
se registrirajte
.
Forum
Traži
Prijava
Registracija
Knjizevnost.org Forum
>
Književnost.org
>
Festivali
>
Interliber
Str: [
1
]
« natrag
naprijed »
Ispis
Autor
Tema: Interliber (Posjeta: 5040 )
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
JohanMose
Književnik
Spol:
Uporan, ne Umoran
Interliber
«
:
11.11.2007, 09:28:55 »
Ima li nas gore?
Desertus, ti si iz Zg.. jesi bio na ovom?
Je li iko bio na Interliberu? Kakav je? Ima li knjiga?
Bilo je dosta politizacije i predizbornih poskocica oko toga ko ce otvoriti, hoce li se naplacivati ulaz, hoce li standovi biti duplo skuplji ili ne... Cisto zanima covjeka na sta to lici tamo iza kulisa... Hm.. kad se festival knjige organizuje...
Evidentirano
Kuhajmo...
tramtincica
Književnik
Spol:
Odg: Interliber
«
Odgovor #1 :
11.11.2007, 04:14:39 »
Ja sam se upravo vratila. Stigla otići tek danas, zadnji dan, tako da sam propustila sve predizborne igre i ostala dešavanja. Otprilike kao i prošle godine. Ništa upečatljivo. Od stranaca, izvan regije, samo Poljaci (zemlja partner) i Iranci.
Bila i na BiH štandu, htjela sam nešto kupiti, ali em nemaju cijenu, em me gospodin tako stručno ignorirao da sam odustala i otišla. Sami na štandu on i ja, svatko sa svoje strane pulta, ja gledam njega, a on u daljinu. Nepomičan. Ako su takvi bili i u Beogradu, možda im ni Jergović nije uspio skrenuti pažnju. Zato je buybook dobar. Sve polako i beskrajno ljubazno. Kupila Džamonju, sve pjevam.
Obećala sam si da neću kupovati, možda samo nešto, nema se para. Vratila se sa osam knjiga i dva časopisa. Uglavnom antikvarijat. Solženjicin, Saki, Mishima, Singer. Fantom slobode po 10 kuna.
Ove godine prvi put nisam kupila roman koji je pobijedio na VBZ-ovom natječaju. Šalković mi lani ubio svaku volju.
Evidentirano
Nevencica
Pisar
Spol:
«
Odgovor #2 :
12.11.2007, 11:12:45 »
Poljaci čitaju... Ne znam šta je ljepše od gomile ljudi u busu ili tramvaju kako mirno sjede, svaki zadubljen u svoje štivo...
Evidentirano
to do-be-do-be-do...
tramtincica
Književnik
Spol:
«
Odgovor #3 :
16.11.2008, 07:46:07 »
evo mene opet s Interlibera. kupila osam knjiga. sad vidim da sam i lani isto tako, valjda je to mjera za Interliber.
Crnković "Beograd za početnike", odmah pročitala. Za preporučiti. dobar roman.
Čekaju me Bekim Serjanović, Akutagawa, Handke, Eva Ras, Nikola Malović, Krležini eseji, Mihajlo Lalić.
Evidentirano
Nastasja Filipovna
Pisar
Spol:
Art is my religion
«
Odgovor #4 :
16.11.2008, 12:05:53 »
Prekratko traje, a gužve su prevelike, ne možeš se snaći u toj silnoj navali. Ali, sve u svemu, nešto najbolje u Zagrebu. Kad imaš novca, da.
Evidentirano
'Jer ja sam bio džoker, Ludak. Pesnik i smehotvorac. Boemčina, kao moj ošinuti Ćale. O, mi smo mogli sa svima...'
bookeraj
Književnik
Spol:
«
Odgovor #5 :
20.11.2008, 02:12:09 »
ja se vratila s nekih pet, za razliku od prošlogodišnjih 22, morala sam smanjit, budžet mi je na klimavim nogama, recesija. Ništa posebno, kupovala sam neke drage stvari, Amelie Nothomb, McCall - Smitha... Ali gužve, gužve su me dotukle, moram ići u neko gluvo doba jutra, u negdje 10 ujutro, i biti do dva najkasnije, jer subota popodne je bila očajna.
Evidentirano
s Bookeraj blogom u književnije sutra!
Malvina
Književnik
Spol:
«
Odgovor #6 :
15.12.2008, 07:27:05 »
Možda iskačem iz teme, ali sam tu, u susedstvu - ove godine sam se vratila sa beogradskog sajma knjiga takođe sa 8 knjiga. Pozdrav tramtincici. Išla sam sa malo para, ali sam se vratila jako zadovoljna - našla sam sve sa spiska koji sam ponela i to uglavnom po antikvarnicama. Nisam kupila Borhesa - Šta čitam iznova? i to me progoni. I još nekoliko naslova, naravno.
Evidentirano
"Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živjeti?"
bookeraj
Književnik
Spol:
«
Odgovor #7 :
15.12.2008, 10:01:47 »
ja, s druge strane, na Interliberu nisam našla ništa od onoga što sam tražila, tako da ću i sama biti prisiljena vrpati po antikvarijatima, čini mi se (izvan sajmene sezone, dakako).
Evidentirano
s Bookeraj blogom u književnije sutra!
Vatroslav
Đače prvače
«
Odgovor #8 :
01.12.2009, 10:07:19 »
Malo je kasno za Interliber, ali samo sam želio napisati da je taj sajam svake godine sve više sajam. Odnosno pisci su sve marginalniji. Što je uredu, ali nema taj sajam ugođaja i bogznakakvih sniženja.
Evidentirano
Vatroslav
Đače prvače
«
Odgovor #9 :
01.12.2009, 10:08:17 »
Mislim da ću kupovati stara izdanja po deset kuna???OK, ali to mi je malo lejm. Valjda si na sajmu da vidiš nova izdanja.
Evidentirano
JohanMose
Književnik
Spol:
Uporan, ne Umoran
«
Odgovor #10 :
05.12.2009, 04:32:15 »
Ma stara izdanja su super ako ih nisi procitao! Uglavnom ta i lovim, nova su generalno preskupa, ne znam šta je ljudima da napucavaju cijene.. Ta kriza je.. neka narod cita, pa da se nekad iscupamo iz krize..
Evidentirano
Kuhajmo...
Vatroslav
Đače prvače
«
Odgovor #11 :
14.01.2010, 11:26:15 »
Pa dobro rečeno! Nažalost novi naslovi su zaista pretjerani. U tome ti ne mogu argumentirano proturiječiti. Uglavnom, nisam zadovoljan s dvije od tri kupljene knjige. Dobra mi je Nauči psa trikovima, zaista me preporodila. Čitao sam ju u tramvaju, a to nisam već godinama radio....
Evidentirano
Str: [
1
]
Ispis
« natrag
naprijed »
Skoči na:
Odaberite odredište:
-----------------------------
Književnost.org
-----------------------------