0

Promocija romana “Život kao reklama za pivo” Branka Dimitrijevića u Kući Đure Jakšića

reklama za pivoPromocija duhovitog epistolarnog romana ‘’Život kao reklama za pivo’’ Branka Dimitrijevića (Čarobna knjiga, 2014) na kojoj će osim autora, govoriti Dimitrije Vojnov, scenarista i Nikola Petакović, urednik u Čarobnoj knjizi, održaće se u četvrtak, 13. novembra od 19h u Kući Đure Jakšića.

U ovoj ljubavnoj priči koja ne zaobilazi nekoliko beogradskih adresa : odeljenje gerijatrije Kliničkog centra Zvezdara, kafane  Brioni, Boka, Pod lipom, Šumatovac, Kolarac, Orašac, pečenjaru  Bajloni, centar okupljanja svih junaka je reklama za pivo i ono što ona sugeriše: život bez briga i uživanje bez posledica. Nema rada, ali ni nezaposlenosti, čisti bazeni i švedski stolovi, sa plodovima mora i južnim voćem… U tom svetu čitaju se samo knjige koje su na  prvih pet mesta top-lista bestselera jer o njima savremeni čovek može da diskutuje na nekoj od večera ili susreta sa drugim savremenim ljudima.

Pre ‘’Života kao reklame za pivo’’ Branko Dimitrijević  napisao je  romane: Hoćeš li da popiješ nešto, Oktoberfest, Nećemo o politici, Serbian Poet’s Dream i Osveta Malog Princa.

Objavljeno u: Vijesti

Spremi

Komentariši

Submit Comment
© Književnost.org.  | SitemapVideo Sitemap  |