0

Završena ovoproljetnja serija promocija knjiga nagrađenih nagradom ''Fra Grgo Martić''

U svakoj od promocija sudjelovali su neki od nagrađenih autora (Tanja Stupar-Trifunović, Žarko Šarić, Srđan Mršić, Lamija Grebo i Anto Zirdum), a o knjigama su govorili i čitali stihove ili ulomke: Đorđe Krajišnik, Stevan Tontić, Dragan Mučibabić, dr. Tatjana Pejić, Amir Brka, Mirjana Bilić i Milo Jukić.

Sve promocije bile su odlično posjećene, a Anto Stanić, predsjednik Upravnog odbora Zaklade, na svakoj od promocija je, nakon predstavljanja Zaklade, uručio komplete nagrađenih knjiga predstavnicima suorganizatora, mjesnim knjižnicama, podružnicama kulturnih društava i pojednicima koji Zakladi na bilo koji način pomažu u njenom djelovanju.

Knjige se odnedavno, posredstvom generalnog distributera, poduzeća „Novoteks“, mogu nabaviti u svim boljim knjižarama u BiH, po jedinstvenoj cijeni od po 10 KM. Zakladu je inače osnovala i financira je „Stanić grupa“ iz Kreševa, a na jesen se, osim novih promocija u Travniku, Brčkom, Tuzli, Mrkonjić Gradu, Zenici i drugim mjestima, očekuje i raspisivanje novog natječaja koji će, kao i dosad, imati financijski najizdašnije nagrade u BiH, doznali smo od tajnika Zaklade, Mile Jukića.

 

Objavljeno u: Vijesti

Spremi

Komentariši

Submit Comment
© Književnost.org.  | SitemapVideo Sitemap  |