0

IZAŠAO JE BRVI BROJ LISTA „JESENJIN“

Na ovoj način, sa novim početkom, Trnovica poručuje, da list „Jesenjin“, ima ogromnu želju da doprinosi, makar to bio i mali udeo, da se ta nepravda ispravi. Pažnja će se posvetiti i pismima čitalaca, gde je u planu da se najzanimljiviji komentari i sugestije objave, a takođe, izlaziće i vesti o manifestacijama, nagradama, konkursima i slično.

Ovim putem urednik poziva sve one koji pišu dobre pesme, a nisu imali prilike da ih negde objave, da ih pošalju redakciji.

Svoje radove možete slati na adresu: radislav.jovic@gmail.com

Časopis „ Jesenjin“ koji okuplja ljubitelje poezije, inače je otvoren i za pisce aforizama, kratkih priča, prikaza i recenzija, ali i za likovne stvaraoce.

Osim glavnog urednika M. S. Trnovica i tehničkog Radislava Jovića, koji su osnivači i pokretači „Jesenjina“, na prvoj strani nalaze se i imena ljudi pesnika, ljubitelja poezije kao i vernih prijatelja ovog lista, koji nesebično pomažu njegov opstanak. Samo neki od njih su: Slavko Šparovac Černi, Marko Stevanović, Majo Danilović, Mileta Simić, Milovan Mića Stojadinović i drugi.

List je besplatan i služi za promovisanje poezije članova i prijatelja Književnog kluba „Jesenjin“ , a deli se svim ljubiteljima pisane reči.

List „Jesenjin“ u svom novom izdanju, planira da izlazi jednom u tri meseca.

Izvor: Konkursi regiona

Objavljeno u: Vijesti

Spremi

Komentariši

Submit Comment
© Književnost.org.  | SitemapVideo Sitemap  |