0

Književni klasici umotani u erotiku

Među naslovimakoji će se naći u zbirci Clandestine Collection su i „Nortangerska opatija” Džejn Ostin i priče Artura Konana Dojla o Šerloku Holmsu.

Ova vest stiže nakon fenomenalnog uspeha „pornića za mame”, „50 nijansi sive” autorke E. L. Džejms koja je postala najbrže prodavana knjiga godine.

Neke obožavatelje Džejn Ejr možda neće oduševiti činjenica da njihova junakinja ima „eksplozivni seks sa g-dinom Ročesterom” u erotskom izdanju romana.

U „Orkanskkiim visovima” Ketrin Ernšo „uživa u vezivanju” sa Hitklifom dok detektiv Holms ima seksualnu vezu sa dr Votsonom.

„Mi ne pišemo iznova klasike. Zadržavamo originalnu prozu i autorov glas. To nećemo menjati”, kaže Kler Siemaskievic, osnivač izdavačke kućeTotal-E-Bound Publishing, koja će od 30. jula objavljivati pomenute verzije u elektronskom formatu.

„Ali želimo da proširimo romane dodajući neke ‘scene koje nedostaju’ kako bi čitaoci više uživali. Ljudi će ili mrzeti ili voleti ovu verziju, no ubeđeni smo da postoji tržište za ovako nešto.

Klasike ćemo približiti novoj generaciji čitalaca a naša ciljna grupa su i ljubitelji klasika koji će želeti da vide šta smo uradili sa njima.

Često se pitamo da li bi sestre Bronte, da su danas žive, krenule putem erotskih romansi. U njihovim pričama ima dosta seksualne tenzije između redova.

Šarlota je bila smela dama naprednog mišljenja za svoje vreme.”

Scene „za odrasle” pisaće neki od 250 autora ove izdavačke kuće koji su već pisali erotske romane.

Izvor: B92

Objavljeno u: Vijesti

Spremi

Komentariši

Submit Comment
© Književnost.org.  | SitemapVideo Sitemap  |