0

Konkurs za najbolja poetska ostvarenja

2.Jedan autor može poslati najviše tri poetske forme (i to u tri kucana primerka). Tematika je slobodna.

3.Rad se dostavlja pod šifrom, s tim što se rešenje šifre (ime  i prezime, tačna  adresa, telefon autora) dostavlja se uz rad u posebnoj koverti, zajedno sa sažetom ličnom i poetskom biografijom.

4.Žiri ce odabrati 10 najboljih mladih pesnika za nastup na Festivalu (koji ce se održati od 29. juna do 04. jula 2010. godine) i proglasiti najboljeg pesnika 49-og Festivala kulture mladih Srbije. Putni troškovi, ishrana i prenoćište – snosi organizator.

5.Prvu nagradu i plaketu „Timočka lira” dodeljuje II Program Radio Beograda, dok će  Organizacioni odbor dodeliti II i III novčanu nagradu, koje ce biti saopštene i uručene na samom Festivalu. U okviru Prve nagrade, ove godine je i štampanje knjige laureatu.

6.Organizacioni  odbor ce odštampati “FESTIVALSKI ZBORNIK” sa izborom pesama i biografskim podacima desetoro najuspešnijih pesnika 49-og Festivala kulture mladih Srbije.

7.Rok za slanje radova je 15. jun 2010. godine,  a iste treba dostaviti na adresu: Organizacioni odbor Festivala kulture mladih Srbije (za konkurs) – Dom kulture,
19350  Knjaževac, ul. Branka Radicevica 1.
Telefoni: (019) 731-804, 732-512, 732-520 i tel-fax: 731-703.

 

K nj a ž e v a c,
april 2010.                                 FESTIVAL KULTURE MLADIH SRBIJE –                     
ORGANIZACIONI ODBOR – KNJAŽEVAC
RADIO BEOGRAD- II PROGRAM
Za raspisivača Konkursa
Dalibor Filipovic Filip

Objavljeno u: Konkursi

Spremi

Komentariši

Submit Comment
© Književnost.org.  | SitemapVideo Sitemap  |