0

KNJIŽEVNI NATJEČAJ ZA BLOGERSKU EROTSKU PRIČU CASANOVAFEST 2010.

 

6. Priče potpišite blogerskim pseudonimom, a svakako treba priložiti naziv vlastita bloga i poveznicu na njega.

7. Selektor natječaja je bloger Babl (Čovjek-vadičep sreće ženu-ribu).

8. Priče po izboru selektora bit će objavljene na blogu Casanovafest-priča.

9. Svojim komentarima pobjedničku priču izabrat će sami blogeri. Glasati može svaki aktivni bloger koji posjeduje blog s barem tri suvisla upisa. Svoj komentar možete ostaviti pod svaku priču za koju smatrate da zaslužuje nagradu, kao i pod onu za koju smatrate da je nikako ne zaslužuje. Pobjeđuje priča s najvećim brojem komentara podrške. Negativni sudovi smatraju se negativnim bodovima i umanjuju konačni zbroj. U slučaju jednakog broja glasova izabrat će se priča za koju su komentatori bolje argumentirali zašto zaslužuje nagradu. Prosuditelji argumenata u tom slučaju bit će koordinator književnog djela programa CasanovaFesta Pero Kvesić, književnik Drago Glamuzina i umjetnički direktor festivala Boris T. Matić.

10. Autor pobjedničke priče za nagradu dobiva plaćene putne troškove iz bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj te tri besplatna polupansiona (doručak i večera), 24., 25. i 26. lipnja, u hotelu Pineta u Vrsaru za sebe i osobu koju odabere za pratnju. Ako je to par s djetetom, mogu povesti i dijete.

11. Obveza pobjednika natječaja jest da za vrijeme festivala sudjeluje na književnoj večeri posvećenoj blogosferi i blogerskoj literaturi.

Objavljeno u: Konkursi

Spremi

Komentariši

Submit Comment
© Književnost.org.  | SitemapVideo Sitemap  |