0

Grad spašava knjigu – knjiga spašava grad

DSC02211Na Španjolskom trgu u Mostaru započela je manifestacija „Grad spašava knjigu – knjiga spašava grad“. Organizatori su IK Zalihica iz Sarajeva i IK Biblioner iz Banja Luke uz sudjelovanje još nekih izdavačkih kuća, dok manifestaciju podržavaju i gradske vlasti.

Tijekom predstojećeg razdoblja Mostarce i posjetitelje grada na Neretvi očekuju raznovrsni sadržaji – književne večeri, prodajni sajam knjiga, program „Knjiga za djecu“, slikarski performansi, javne diskusije i otvorene tribine o aktualnom stanju u kulturi i umjetnosti u Mostaru i Hercegovini te o mogućnostima obogaćivanja turističke ponude ovog podneblja kroz kulturu.

Prema najavama organizatora, manifestacija će ugostiti poznata književna imena iz Bosne i Hercegovine te predstaviti njihovo stvaralaštvo, dok će prodajni sajam po pristupačnim cijenama ponuditi širok spektar naslova – najnovije hitove iz svjetske i domaće književne produkcije, klasike domaće, regionalne i svjetske književnosti, stručnu literaturu iz oblasti filozofije, sociologije, politologije, povijesti i drugih nauka, raznovrsne priručnike, monografije i rječnike, te literaturu za djecu.

Objavljeno u: Vijesti

Spremi

Komentariši

Submit Comment
© 3493 Književnost.org.  | SitemapVideo Sitemap  |