0

KONKURS ZA ISTRAŽIVAČKE PRIČE

 

Posebno nas interesuju radovi iz oblasti:
Studentska prava i studentski aktivizam,
Položaj manjina u društvima u tranziciji,
Mladi i evropske integracije,
ali ostajemo otvoreni i za predloge iz drugih oblasti.

Ključno je da istraživačka priča predoči novi aspekt, analizira stanje iz nove perspektive, otvori nova pitanja i finalno postavi određenu temu u žižu javnosti.
Rok za predaju radova je svaki 23ći u mjesecu tokom 2011. godine, počevši od 23ćeg jula, a formular za prijavu možete pruzeti sa sajta www.e-Balkan.net

Uslovi prijave:

Istraživački rad koji je kandidovan mora biti nov i neobjavljivan u medijima. U izbor ulaze sve novinarske forme: izvještaj, intervju, članak, reportaža… Očekujemo i posebno podstičemo učešće studenata, mladih novinara i istraživača, ali i svih građana i građanki istraživačkog duha.
Forma prijave:

Pored ličnih podataka, prijava treba da sadrži i fotografiju kandidata, kao i kratku biografiju (3-4 rečenice).
Nagrade:
Stručni žiri u sastavu: Darko M. Ivanović (e-Balkan.net i TV IN), Jasmina Muminović (Vijesti) i Marina Bauk (e-Balkan.net) ocjenjivaće pristigle radove.
Prvonagrađeni rad za tekući mjesec će biti objavljen na portalu 1.vog sledećeg mjeseca, a autor/ka dobija i novčani dio nagrade u iznosu od 200e.
Žiri može svakog mjeseca dodjeliti i do tri nagrade objavljivljanja rada na portalu, bez novčanog dijela nagrade. Takođe, žiri zadržava pravo da ne dodjeli nijednu nagradu za bilo koji mjesec.
Prijave, sa naznakom “Za konkurs”, slati na 35mmproduction@gmail.com

Objavljeno u: Konkursi

Spremi

Komentariši

Submit Comment
© Književnost.org.  | SitemapVideo Sitemap  |