0

Natječaj za kratku priču satiru

Kratka priča satira ne smije biti objavljena, a može imati najviše 10 autorskih kartica (300 redaka ili 18.000 znakova, s prazninama).
Natječaj je anoniman, stoga kratke priče satire treba slati ispisane u tri primjerka i na CD-u, sve označeno šifrom, na adresu: Gradska knjižnica Slavka Kolara, Čazma, Ulica Alojza Vulinca 3, 43240 Čazma, s naznakom Natječaj za kratku priču satiru, a ostale podatke: puno ime autorice ili autora, adresa, telefon, rješenje šifre treba priložiti u zasebnoj, zatvorenoj omotnici. Nepotpune prijave i priče koje nisu satiričnoga karaktera te ne udovoljavaju ostalim propozicijama Natječaja neće se uzimati u obzir.
Kratke priče satire ocijenit će žiri sastavljen od književnika i/ili književnih kritičara, koji će imenovati Organizacijski odbor te dodijeliti prvu, drugu i treću nagradu, koja se sastoji od plakete i novčanog iznosa: prva nagrada u iznosu od 1.500,00 kn neto;

 

druga nagrada u iznosu od 1.000,00 kn neto;

treća nagrada u iznosu od 700,00 kn neto.

Osim toga, žiri će načiniti izbor od deset najuspjelijih priča, koje će biti objavljene u elektroničkom obliku na web-stranici Gradske knjižnice Slavka Kolara 15. studenoga 2012.
Dodjela nagrada i javno čitanje nagrađenih priča satira bit će organizirano u okviru manifestacije Slavko Kolar – književni dani 1. prosinca 2012. u Čazmi.
Natječaj traje od 1. srpnja do 30. rujna 2012.

izvor: knjigoljub

Objavljeno u: Konkursi

Spremi

Komentariši

Submit Comment
© 3535 Književnost.org.  | SitemapVideo Sitemap  |